alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Röken och dammet är enormt, och i öknen fylld med gul sand byggs en Star Landmark Stadium

Tid: 2022-07-07 Träffar: 76

Den ena efter den andra "skickliga arbetare" klädda i norrsken är ständigt upptagna på byggarbetsplatsen. Med deras hjälp har grundkonstruktionen av N'Djamena Stadium-projektet i Tchad slutförts till över 70 %, och en sport "Pärla" som symboliserar vänskapen mellan Kina och Tchad och det lyckliga livet för Tchad-folket håller gradvis på att ta form. Dessa upptagna "kvalificerade arbetare" är ZOOMLION entreprenadmaskiner och utrustning som har testats av marknaden.

1

Den relevanta personen som är ansvarig för Zoomlion sa: "För närvarande, i N'Djamena Stadium-projektet i Tchad, är Zoomlion utrustad med nästan 10 uppsättningar byggkranar, grävmaskiner, schaktmaskiner, betongpumpmaskiner etc. Utrustning är en stor kraft i konstruktionen av projektet. Även i denna miljö full av gul sand garanterar dessa utrustningar fortfarande projektets framsteg tack vare sin starka tillämpbarhet på arbetsförhållanden och utmärkta prestanda.”
N'Djamena Stadium-projektet i Tchad är ett av resultaten av genomförandet av de specifika åtgärderna i "Åtta åtgärder" vid toppmötet i Peking för forumet för samarbete mellan Kina och Afrika, och det är en milstolpe i samarbetet mellan Kina och Tchad. Byggområdet för projektet är cirka 16 hektar. Efter färdigställandet kan det ta emot 30,000 XNUMX personer att titta på spelet samtidigt. Det kan också vara värd för den interkontinentala tävlingen "Africa Cup"-nivå, såväl som nationella individuella tävlingar och storskaliga kulturaktiviteter.

2

Förutom att assistera N'Djamena Stadium-projektet i Tchad, har Zoomlions utrustning också deltagit i många välkända storskaliga projekt i Afrika, såsom oljefältet och pipelineprojektet Hoima i Uganda, och den största vattenkraftstationen i Tanzania - Julius Nyerere Vattenkraftprojekt, Egyptens nya huvudstad, etc.

3

Det är underförstått att Zoomlion är ett av de tidigaste företagen i den kinesiska anläggningsmaskinindustrin att ta sig in i Afrika. Efter år av intensiv marknadsutveckling har Zoomlion etablerat en sund marknadslayout i Afrika genom att etablera och förbättra sitt kanalnätverk, främja lokaliseringsstrategier och stärka supportsystemet för servicedelar. För närvarande har Zoomlion blivit de tre främsta kinesiska exportörerna av anläggningsmaskiner och jordbruksmaskiner i Afrika, och lägger fram en vacker plan för Zoomlion i Afrika.

Föregående: Världens första hybrida terrängkran släpps, och Zoomlion leder branschen i en tid präglad av ny energi

Nästa: 200+ maskiner är på väg till Turkiet