alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Undertecknandeceremoni för globalt strategiskt partnerskap med Zoomlion

Tid: 2022-06-20 Träffar: 98

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd är en plattform dedikerad till att tillhandahålla tjänster för företag som är avsedda att utveckla en utomeuropeisk marknad genom att koppla samman mellan-till-high-end talanger och institutioner och sätta upp utländska bensinstationer. Baserat i 18 afrikanska länder och följt av 120,000 500+ utländska talanger i medel- till high-end, har Overseas Homes blivit bryggan för 2,000+ afrikanska affärsinstitutioner och tjänat 2016 30+ företag och organisationer sedan starten XNUMX. Som byggenhet för China-Africa Cooperation Service Center, en av de åtta viktigaste mekanismerna för ekonomiskt och handelssamarbete med Afrika som föreslagits av provinsen Hunan, samt Changsha Office of China-Africa Business Council, Overseas home har etablerat ett överlägset nät av relationer över hela världen . Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd är anslutet till Overseas Homes och engagerar sig i internationellt produktionskapacitetssamarbete, import- och exporthandel och leveranskedjetjänster baserade på den globala marknaden. Det är främst engagerat i export av entreprenadmaskiner, specialutrustning för akut räddning, nya energi- och trådlösa kommunikationsprodukter, som säljs till mer än XNUMX länder och regioner över hela världen.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd grundades 1992, noterades på Shenzhen-börsen i oktober 2000 och noterades på H-aktiemarknaden i Hong Kong 201. Det är ledande inom Kinas tillverkningsindustri för anläggningsmaskiner och utrustning , men också en av de första omgångarna av innovativa företag i länet. Det ägnade sig huvudsakligen åt FoU och tillverkning av stor högteknologisk utrustning som krävs för nationella nyckelkonstruktionsprojekt för infrastruktur som byggnadsteknik, energiteknik och transportteknik.

Under utbytena har Hisoon och Zoomlion etablerat en god samarbetsrelation och en såld grund för samarbete. Med utvecklingen av samarbetet ökat, för att ge båda parters industriella fördelar fullt ut och främja en återbetald utveckling efter fullständiga överläggningar och vänskapliga förhandlingar, är parterna överens om att underteckna detta partnerskapsavtal baserat på principen om frivillighet, jämlikhet, ömsesidiga fördelar och pålitlighet.


Föregående: 200+ maskiner är på väg till Turkiet

Nästa: Ingen