alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

200+ maskiner är på väg till Turkiet

Tid: 2022-07-06 Träffar: 50

Nyligen, efter flera dagars leveranser, slutförde mer än 200 uppsättningar av Zoomlions avancerade utrustning framgångsrikt "boardingen". Med ljudet av en tjock och hög visselpipa kommer de att segla från Tianjins hamn och skicka dem till Turkiet och starta en ny resa för att hjälpa lokalt byggande. Denna försändelse är den största engångsexportordern från Kinas anläggningsmaskinindustri under de senaste åren, vilket visar den starka konkurrenskraften hos kinesisk tillverkning som är känd över hela världen.

1

Relevant personal från Zoomlion Overseas Company presenterade: "Sedan i år har företagets produkter fortsatt att sälja bra på den globala marknaden, och hundratals enheter har gått ut till sjöss en efter en. De mer än 200 enheterna utrustning som skickas denna gång täcker Maskiner, betongmaskiner, schaktmaskiner, flygmaskiner etc., omfattar nästan alla typer av entreprenadmaskiner under Zoomlion, i full blom.”

Olika produkter säljer bra utomlands. Utöver återhämtningen av världsekonomin och frigörandet av efterfrågan på den internationella marknaden, drar Zoomlion också fördelar av flera fördelar, såsom den utmärkta prestandan hos Zoomlions produkter, genombrott inom nyckelteknologier och globalisering.

Enligt rapporter, med den exporterade pumpbilen som exempel, ligger Zoomlion på den ledande nivån i branschen i de tre stela indikatorerna volym, tryck och tyghöjd. Den är utrustad med företagets egenutvecklade bomaktiva vibrationsreduceringssystem, vilket gör driften mer stabil. , är noggrannheten också högre.

Genom nyckelteknologier som maskiner, elektricitet och hydraulik har Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 och andra grävmaskiner inte bara hög tillförlitlighet och stabilitet, utan har också en lång livslängd, vilket kan hjälpa kunder att effektivt kontrollera bränsleförbrukningen kostnaden är mycket hög. konkurrenskraftig.

2

3

Föregående: Röken och dammet är enormt, och i öknen fylld med gul sand byggs en Star Landmark Stadium

Nästa: Undertecknandeceremoni för globalt strategiskt partnerskap med Zoomlion