alla kategorier

All Terrain Crane

Hem> Produkter > All Terrain Crane

20
Zoomlion terrängkran Zat2000v743.1 200ton, betydande modell med superjämlikhet och utmärkt arbetsprestanda, Hot Sale

Zoomlion terrängkran Zat2000v743.1 200ton, betydande modell med superjämlikhet och utmärkt arbetsprestanda, Hot Sale


Produktegenskaper

ZAT2000 terrängkran, som drar nytta av vår flera decenniers tekniska kristallisering vid design och tillverkning av mobilkranar kombinerat med internationellt avancerad teknologi, är en högpresterande och högtillförlitlig produkt designad och utvecklad för att möta marknadens krav. Denna högteknologiska produkt, som kombinerar mekaniska, elektriska och hydrauliska system som helhet, har så många fördelar, såsom bra kontrollprestanda, utmärkt mikropositioneringsprestanda, stor lyftkapacitet och superlyfthöjd, att den är aktiv inom olika områden. Denna produkt kan användas i stor utsträckning inom kemisk industri, gruvanläggningar, oljefält, hamnar och byggarbetsplatser, etc., förutom områden med starka elektromagnetiska vågor, för att utföra lyft- och monteringsarbeten.
Denna produkt är en terrängkran med svängfunktion i hela intervallet, teleskopiska bomsektioner och elektrohydrauliska proportionellt styrda system. Det 5-axliga (3 axlar drivna och alla axlar styrda) specialchassit i full bredd är tillverkat av Zoomlion, vilket ger vid sikt, rymlig hytt och lyxig dekoration.

Den senaste elektrohydrauliska proportionella riktningsventilen med lastavkännande funktion, flera variabla kolvpumpar och öppet/stängt variabelt system säkerställer att varje verkställande mekanism utnyttjar sin arbetsförmåga fullt ut.

Två joysticks kan förse kranen med mjuka samtidiga rörelser bland "Spola upp / spola av huvudvinsch / hjälpvinsch", "Derrick", "Slew" och "Teleskop", vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten. Styrspakarna har sådana fördelar som enkel & flexibel manövrering, smidigt & och pålitligt arbete och steglös hastighetsreglering m.m.

Säkerhetsanordningarna, såsom avlastningsventil, balansventil, hydraullås och bromsventil etc. i hydraulsystemet, är mot brott på rör och slangar.

De kompletta belysningssystemen och säkerhetsanordningarna, såsom lastmomentbegränsare, kan garantera din säkerhet under drift och är bekväma för nattarbete.

Specifikationer
ArtikelVärdeAnmärkningar
ArbetsprestationMax. nominell lyftkapacitet kg200000
Max. belastningsmoment för grundbom kN.m6664Vid 8 m radie
Max. lyfthöjd för huvudbom m72Parametrarna inkluderar inte nedböjning av huvudbom och jibb. Värdet inom parentes är värdet med tillägg installerade.
Max. lyfthöjd på fock m95 / (103)
ArbetshastigheterMax. lyftlinans hastighet (Huvudvinsch) m/min120Vid det 4:e lagret
Max. hisslinans hastighet (hjälpvinsch) m/min70Vid det 4:e lagret
Bomförlängningstid min12Påverkas av temperaturen och motorns varvtal
Boom därricking up tid s97
Svänghastighet r/min0 - 1.4
KörningMax. höjd över havet m2000
Max. körhastighet km/h75
Max. gradbarhet %40
Min. vriddiameter m20
Min. markfrigång mm305
Gränsvärden för avgasföroreningar och rökÖverensstämmer med relaterade standarderGB3847-2005GB17691-2005(Nationellt steg IV)
Bränsleförbrukning per hundra kilometer L78
MassaDödvikt i körskick kg60000Ta bort kroken, den rörliga motvikten, jibben, tuppskivan, spetsbommen, stödbeläggen, glidbalkar, huvud- och hjälpvinschar, vajrar på vinschar och reservdäcket, och töm hydrauloljan från överbyggnaden före fordonet körning.
MåttÖvergripande mått (L × B × H) mm15660 × 3000 × 4000
Stödbensspridning (L) m8.9
Stödbensspridning (W) m8.3
Huvudbomlängd m13.4 - 72

2

UNDERSÖKNING